samensterkzorg

Eten op gevoel aangesloten bij Samen Sterk Zorg (SSZ)

Please follow and like us:
Facebook
Facebook

Eten op gevoel is sinds kort aangesloten bij Samen Sterk Zorg. SSZ is een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende professionals op het gebied van zorg, opvoeding en onderwijs. Ook leveren ze diensten op het gebied van werk, leefstijl, sport en ontspanning.

Ik zal zelf ook begeleidt worden door een ondernemerscoach en workshops volgen waardoor ik als ondernemer en persoon weer groei en daardoor mijn cliënten ook weer beter kan helpen! Ik heb hier enorm veel zin in en het is ook heel fijn om weer collega’s te hebben waarmee ik kan overleggen. Samen ben je sterker!

Je kan op de website meer informatie vinden en mij kan je vinden op de pagina hulpverleners: http://www.samensterkzorg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *